Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladóknak 

Szerezz extra bevételt a BOTIVIO-val!

Bioboltod, gyógynövény szaküzleted, patikád, kézműves vagy reform termékeket árusító üzleted van? Szeretnéd különleges, magyar, innovatív és egyedi termékekkel kiegészíteni boltod kínálatát? Dolgozzunk együtt!

A RUBOLD KFT, a BOTIVIO márka tulajdonosa és a termékek gyártója folyamatosan bővülő termékkínálata értékesítéséhez viszonteladókat keres. Viszonteladóink kedvezményes partneri áron vásárolhatnak és még a hivatalos megjelenések előtt hozzájuthatnak legújabb termékeinkhez.

Termékeink saját gyártásúak és raktárkészletünkről elérhetőek, azaz közvetlenül a gyártótól vásárolhatsz a legjobb áron!

Teljes körű értékesítési támogatást nyújtunk (termékismertetők, termékbemutatók vagy tesztelési lehetőség) minden állandó partnerünk számára.

A jelentkezés egyszerű feltétele, hogy a termékeink értékesítéséhez szükséges fizikai üzlethelyiséggel rendelkezz bárhol az országban.

 

Miért éri meg a BOTIVIO-t belistázni boltodba?

  • KÖNNYŰ KEZDÉS: Szuper alacsony minimum rendelési érték – termékenként akár 4 db-tól rendelhető
  • KÖNNYEN ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK: Ingyenes bolti testápoló tesztert biztosítunk (illatonként 100 ml) az első kihelyezéshez, ami segíti az értékesítést. További termékminták is kérhetőek!
  • NEM KELL AGGÓDNOD A BENT RAGADT KÉSZLET MIATT: Esetlegesen bent ragadt termékek esetén a lejárat előtt 6 hónappal kicseréljük frissen gyártott termékre (12 hónap a szavatosság)
  • INGYENES OKTATÁS: Igény esetén személyes / online / telefonos oktatás az eladóknak
  • INGYENES SZÁLLÍTÁS: nettó 30.000.- Ft feletti rendelésnél (alatta a futárköltséget számlázzuk)
  • ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁSA: Ingyenesen biztosítunk marketing szövegeket, képeket és videókat, amiket ki lehet posztolni Facebook-on vagy bármilyen social médiában az értékesítés elősegítésének érdekében

 

Jelentkezz most!

Írj nekünk a hello@botivio.hu e-mail címre, vagy keress minket telefonon: +36 70 935 8852

Várjuk jelentkezésed egy sikeres együttműködés reményében!

A BOTIVIO csapata

Az oldal tetejére