Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Szia! Mariann vagyok!

 

Én készítem a BOTIVIO termékeket Neked!

Termékeinkben három dolgot szerettem volna egyesíteni:


Vegyszermentes testápolás

Életem minden területén törekszem a természetességre és tudatosságra. Vega táplálkozást folytatok, a BIO-t részesítem előnybe, nehezen tűröm el a vegyszereket magam körül és állandóan ezen témákról szóló blogokon lógok.

A természetes testápolás iránt már gyerekkoromtól volt egyfajta érdeklődésem. Ez akkor csúcsosodott ki amikor eldöntöttem, hogy most már mélyebb tudásra vágyom. Többre annál, mint amit az évek alatt magamtól szedtem fel autodidakta módon. Több külföldi és magyar natúr kozmetikumkészítő tanfolyamot végeztem el. Ezen tudás birtokában kezdtem el készíteni első natúr termékeimet saját használatra. Nemsokára a családomat és a baráti körömet is már én láttam el testápolási termékekkel. Így sok visszajelzést kaptam gyakorlatilag 0-tól 80 éves korig mindenfajta életkorú, bőrtípusú és különböző bőrproblémákkal rendelkező emberektől. Ezen tapasztalatokat folyamatosan beépítettem termékeimbe.


A zöld tea ereje

A különféle olajok, gyógynövények és hatóanyagok mellett van még egy anyag ami külön helyet foglal el a szívemben. Ez a zöld tea. Mindig rajongásig szerettem a teát, mellyel kapcsolatban szintén olthatatlan vágyat éreztem, hogy az életem szerves részét képezze. A teával kapcsolatos tanulmányaim csúcsa végül az lett, hogy 2017-ben Londonban tea sommelier (igen, a teáknál is így hívják) oklevelet szereztem a UK TEA ACADEMY nagyszerű iskolájában, ami minőségi elméleti és gyakorlati oktatást és feledhetetlen élményt adott számomra.

Sokáig szerettem volna egy saját teázót nyitni (sőt, ha belegondolok még mindig szeretnék). Most mindenesetre a tea bőrre kifejtett hatásai varázsolnak el legjobban. Így a legnagyobb örömömet abban lelem, hogy összehozom a natúr testápolás és a tea iránti szenvedélyemet és egyesítem ennek a két területnek a csodálatos összhangját.


Lélekápolás

Mindig különleges vonzódásom volt a spiritualitáshoz, a lélekkel való foglalkozáshoz. 10 éve jógázom és nagyon érdekel a mindfulness világa. Hiszem, hogy egészséges test egészséges lélek nélkül nem létezhet. A BOTIVIO-ban ezért szeretném a minket követőknek minél több tartalmat és segítséget adni egy békés és kiegyensúlyozott élethez.

Ezeket szerettem volna megosztani Veled. Köszönöm, hogy elolvastad!

Kívánok Neked egy egészséges, teljes és boldog életet! Remélem tudok Neked ebben segíteni :)

Az oldal tetejére