Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A tusfürdő allergia tünetei és tippek a leküzdéséhez

A tusfürdő allergia tünetei és tippek a leküzdéséhez

2023. 01. 04. 21:09:54 Makó Mariann
A különböző testápolási termékek használatára adott allergiás reakció és a tünetek ijesztő élmények lehetnek. Nehéz meghatározni, hogy mely termékek használata biztonságos, és melyek válthatnak ki reakciót. Ebben a blog bejegyzésben a tusfürdő által okozott allergia tüneteit tárgyaljuk, és azt, hogyan védheted meg bőröd ezektől az ijesztő válaszreakcióktól. Tippeket is adok a reakciók elkerülésére és a kezelésre.
Káros kozmetikai összetevők - Olvass a sorok között!

Káros kozmetikai összetevők - Olvass a sorok között!

2022. 06. 30. 10:31:01 Makó Mariann

Bőrünk a legnagyobb szervünk. A mérgező anyagok gyorsan felszívódnak rajta keresztül és könnyedén eljutnak a véráramba és onnan a sejtjeinkig, a létfontosságú szerveinkhez. Ott szétterjedhetnek és felhalmozódnak súlyos problémákat okozva. Ezért nem mindegy, hogy hosszú távon milyen kozmetikumokat használsz a bőrödön. Ismerd meg a veszélyes kozmetikai összetevőket, hogy könnyen ki tudd őket kerülni.

Illóolajok hatása táblázat

Illóolajok hatása táblázat

2022. 06. 14. 18:52:48 Makó Mariann

Szeretnéd tudni, mire használják az esszencális olajokat? Az illóolajok számos előnnyel rendelkeznek a választott illattól függően. Az illóolajokat változatos eljárással nyerik ki a növényekből (gőzdesztilláció, hidegen sajtolás, áztatás...stb.). Számos kémiai összetevőt tartalmaznak, amelyek meghatározzák a különböző illóolajok egyediségét, aromáját, terápiás hatását. Segítünk felfedezni az aromaterápia előnyeit, és bemutatjuk, hogy mennyi problémára alkalmazható egyetlen illat.

A zöld tea hatásai - egy csésze csoda

A zöld tea hatásai - egy csésze csoda

2022. 04. 14. 12:08:45 Makó Mariann

SZERETEM a zöld teát. Isten ajándékának tartom. Egyszerre nyugtató, frissítő és energetizáló. Ma reggel amikor felébredtem, rögtön megittam egy csésze zöld teát a reggelim mellé. Ez nekem a tökéletes napi kezdés. Imádom! A zöld tea ízét jobban élvezem, mint a kávéét. De azon túl, hogy ilyen tökéletes érzéseket tud bennünk kelteni, mire jó a zöld tea? Mik a zöld tea hatásai? És tényleg olyan jó a bőrre?

Az oldal tetejére